HP Neutraal | In de media

De mooiste ondernemerskansen van Pinterest

15 dec 2016 (voor: ikgastarten.nl)

Pinterest - ’s werelds grootste ideeën catalogus - is hét social media-platform om te volgen in 2017. Met de introductie van diverse advertentiemogelijkheden in het vooruitzicht, kun je namelijk nog beter jouw doelgroep in het hart raken met inspirerende boodschappen. In deze blog zet ik alle opties voor je op een rijtje.

Meer lezen

Steeds meer mannen & de laatste cijfers

24 oktober 2016 (voor: Frankwatching) 

“Pinterest is a marketing game-changer,” aldus de binnenkomer van de Pinterest Consumption Study 2016. Het onderzoek meet hoe het consumentengedrag en mediagebruik beïnvloedt in de VS, Canada en voor het eerst in het Verenigd Koninkrijk. Hoewel de mogelijkheden voor bedrijven in Nederland nog niet hetzelfde zijn als in deze landen, levert het toch een aantal interessante inzichten op.

Meer lezen

Boost je blog in 8 stappen met Pinterest

22 februari 2016 (voor: Frankwatching)

Je stopt veel tijd en energie in het maken van je blog en dit doe je vanzelfsprekend niet alleen voor jezelf. Maar ook om je doelgroep in het hoofd en het hart te
raken, te inspireren en online het gesprek aan te gaan. Pakkende titel? Check. Weloverwogen inhoud? Check.Geplaatst op je persoonlijke blogsite? Check. Betrokken lezers en fijne bezoekersaantallen?
Nog geen bevestigend antwoord? In dit artikel lees je hoe je Pinterest kunt inzetten om je blog te boosten.

Meer lezen

06 - 28 94 55 13