HP Neutraal ...

... schrijft (In beeld met Pinterest in 60 minuten), adviseert, geeft workshops, webinars , fotografeert en blogt. Een overzicht:

In beeld met Pinterest

Pinterest is veel meer dan een prikbord met mooie afbeeldingen, het is een serieuze marketingtool. Ontdek hoe je met Pinterest aandacht kunt krijgen voor je bedrijf en voor jezelf. In 60 minuten! Lees ook de recensies op managementboek.nl en Frankwatching.

Direct bestellen

Workshop Face the future

'A falling tree makes more noise than a forest that grows'.
Face the Future herstelt ecosystemen door middel van bosaanplant- en bosbeschermingsprojecten wereldwijd. Zij volgden de 'kickstarter' workshop. Face the Future gaat nu 'the message of the trees' mede via Pinterest verspreiden. Visual Storytelling. Momenteel planten we samen de eerste zaadjes van het Face the Future account. Kees Hoogendijk, managing director Face the Future:
"Wij hebben Hélène uitgenodigd om een workshop te geven om ons bekend te maken met de commerciële mogelijkheden die Pinterest biedt. Ons team heeft de workshop als bijzonder positief ervaren en is ondertussen met veel enthousiasme - samen met Hélène - aan de slag gegaan. Dat stelt ons in staat om Pinterest op korte termijn een onderdeel te laten zijn van onze commerciële activiteiten."

Webinar(s)

Nederlandse bedrijven ontdekken langzaam maar zeker beeldbank en ‘inspiratiemachine’ Pinterest. Allemaal geven ze hun merk, producten en diensten op het platform letterlijk een gezicht.
Ben jij de volgende?

In het webinar Pinterest voor bedrijven leer ik je in één uur wat Pinterest jouw bedrijf kan brengen: denk aan branding, engagement, traffic naar je website, webshop of blog en conversie.

Meld je nu aan

Blogs

'Content is the reason
search began in the first place'

- Lee Odden -

Je leest ze hier

06 - 28 94 55 13